Dit evenement is geweest

Het productiehuis presenteert de Hedon Academy. Als (beginnende-) professional in de muziekbusiness ben je nooit uitgeleerd. Daarom hebben wij een reeks onderwerpen geselecteerd waar verschillende kanten van de muziek apart worden belicht. Hierbij worden zeer uiteenlopende onderwerpen behandeld die je in je beroepspraktijk tegen zal komen of waar je meer van wilt weten. Wij hebben hiervoor per onderwerp experts uit de bizz voor je uitgenodigd die je de hemd van het lijf kan vragen. Kom naar een college of bezoek een panel om op de hoogte te blijven van de meest recente stand van zaken of om aan diverse skills te werken.

SONGWRITING

Songwriting lijkt misschien voor velen een simpele bezigheid maar er komt veel bij kijken. Begin jij met songwriting of wil jij je skills oppoetsen met tips ’n tricks van de pro’s dan is deze avond geschikt voor jou. We houden ons deze avond bezig met structuur, goed lopende teksten, akkoordprogressies, de strijd tegen het writersblock en een overtuigende Engelse uitspraak tijdens je performance. Er is ruimte om vragen te stellen en te praten over jouw specifieke struikelblok. Na afloop kan je een drankje bestellen aan de bar.

KOEN WILLEM TOERING

Toering is een van de songwriters en zangers van de band Sunday Sun (en voorheen van Woost) en heeft jarenlange ervaring met het lesgeven aan songwriters aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Het thema van de workshop is "Eenheid en Balans". Hoe zorg je ervoor dat alle elementen in een song bij elkaar passen, maar tegelijkertijd ook genoeg contrasteren om je song interessant te houden? Wat is de relatie tussen tekst en muziek, en hoe kun je deze twee elementen elkaar juist laten versterken?  Op dit soort vraagstukken zal de bevlogen songwriter en docent Koen Willem Toering ingaan. Een absolute aanrader voor iedereen die zich in Zwolle en omstreken met songwriting bezighoudt!

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.