HARDSTYLE PIANIST IN CONCERT

Datum vr 02 jun 2017
Locatie Grote Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 21:30
Zaal open 20:30
Prijs € 11,50
Bestel tickets

The Hardstyle Pianist komt  op 2 juni (a.k.a.Jisk Lieftink) met zijn allereerste eigen show in Hedon. Compleet met strijkorkest en gastmuzikanten brengt hij een eigen programma van verschillende Hardstyle covers. Na afloop van het concert gaat de avond over in een Hardstyle-party waar je nog even flink kan rammen.

Jisk studeerde klassiek piano aan het conservatorium te Zwolle waar hij zijn Master of Music degree behaalde. In juni 2016 begon hij met een youtube kanaal als de Hardstyle Pianist. Op dit kanaal post hij hardstyle hits die hij op een klassieke manier arrangeert voor piano. Wat begon als een experiment groeide als snel met maandelijk duizenden nieuwe fans uit binnen- en buitenland! De overdonderderende aandacht bleef niet onopgemerkt en Jisk kreeg al snel aanvragen voor samenwerkingen met grote DJ’s en producers uit de hardstyle scene. Tijdens de Nieuwjaarshow van Q-dance in de Ziggodome, Freaqshow, speelde hij één van zijn arrangementen voor 17.000 man. Binnenkort komt zijn eerste hardstyle track uit die hij samen met DJ Andy SVGE heeft gemaakt.   

WILDSTYLEZ - ENCORE

ANGERFIST MASHUP PIANO COVER

Deze show wordt mede mogelijk gemaakt door het Hedon Productiehuis

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.