Dit evenement is geweest

LET OP: deze editie vindt plaats op ZONDAG 21 MEI 

Inmiddels heeft de (live) electronica avond Strohm geen introductie meer nodig. Maandelijks komen de tofste artiesten hun nieuwste en fijnste tunes laten horen. Namen als Falco Benz, Dollkraut, Venetian Snares, Kubus, Polynation en veel meer hebben al de woofers op de proef gesteld. Zoals je van ons gewend bent, halen we wederom de fijnste artiesten in huis om je donderdagavond fijntjes in te vullen. Maar voor deze editie doen we het een keer anders, we gaan namelijk op ZONDAG 21 MEI genieten van de fijnste elektronische tunes van PLASTIK.SOLDIERS, J'LECTRONIQ en natuurlijk onze eigen Pauluz en Dogsweater! 

PLASTIK.SOLDIERS 

Kolonel Willem van der Krabben marcheert fier vooraan met z’n hybride organisch-elektronische artillerie set, Kapitein Coen Witteveen vliegt met z’n sax langs de sterren van de hemel, en de basis en de bas van de band vinden we bij Kommandant Luc van Ruler.

J'LECTRONIQ

J'lectroniq is de artiestennaam van Jasper Bosgraaf, een Nederlandse elektronica producer. Hij brengt zijn muziek uit sinds 2011 op zijn eigen label Afrodisiac Recordings. Zijn muziek valt te omschrijven als een mix van trip hop, house, techno, future garage en beats. Dit is de reden waarom sommigen hem benoemden als: “De Nederlandse versie van Bonobo .” Mede hierdoor werd hij de afgelopen jaren al opgemerkt door onder andere: 3voor12, DJBroadcast en 22tracks. Daarnaast tourde hij in 2013 mee met Popronde, het landelijk reizend festival voor opkomend talent in Nederland.  

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.