Dit evenement is geweest

Gratis

Dit jaar wordt Goede Vrijdag wel een héle goede vrijdag, 14 april is het namelijk weer tijd voor PaardDance! Het Vliegende Paard verandert deze avond weer in een dansvloer waarop niemand stil wil blijven staan.

In de main area kan je genieten van de lekkerste beats van dit moment. Zing je liever de longen uit je lijf met de grootste hits van nu én toen? Dan ben je in de Joy aan het juiste adres. Ook de kelder is dit jaar weer onderdeel van PaardDance, genoeg ruimte om te dansen dus!

DJ Contest

Sta je zelf graag achter de draaitafel in plaats van op de dansvloer? Dat kan ook! Meld je aan voor onze DJ contest, die we op 14 april aftrappen tijdens PaardDance. De tweede ronde is op 20 mei in de Bommel en de finale is op 10 juni in Hedon! Meer informatie over de DJ contest volgt snel!

Stuur je demo naar programma@buroruis.nl vóór 31 maart, dan hoor je zo snel mogelijk van ons of jij onze nieuwste ster wordt tijdens PaardDance óf in de Bommel op 20 mei!

We kunnen nog niets verklappen over de line-up, maar we garanderen je dat je dit niet wilt missen…
Geld is geen excuus, want de entree is gratis!

STAY TUNED

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.