Dit evenement is geweest

PlankenPoëzie is enthousiast over woordkunst. Poëzie leeft! PlankenPoëzie wil performers een podium bieden en publiek verrassen. Uit de zolderkamer, de bundels, de blogs - hop - het podium op! Hand in hand met muzikanten, singer-songwriters en beeldkunstenaars.
 

Op zondag 14 mei is de vijfde editie van PlankenPoëzie in café De Singel. Deze keer staat de avond in het teken van Moederdag. Meer informatie over de line-up van deze editie zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.