Dit evenement is geweest

Gratis

Het Zwols Songwriters Gilde, onder leiding van Bertolf Lentink, brengt muzikanten bij elkaar om ervaringen te delen en een bloeiende songwriters-scene in Zwolle op te bouwen. Ook worden er bijzondere songwriteravonden georganiseerd waarbij in de prachtige Statenzaal een aansprekende hoofdact optreedt en waarbij nieuw talent een kans krijgt om zich te presenteren. Bij deze editie in het Vliegende Paard krijgen de muzikanten vanuit het gilde de kans om zich nog meer te laten zien aan het Zwolse publiek. Tijdens deze avond staan Milo en Dina voor jullie klaar om een aantal van hun mooiste liedjes te laten horen.

MILO
“MILO is een van origine Gelderse singer-songwriter die nu actief is vanuit zijn thuisbasis Zwolle. Hij schrijft melodische, melancholische popsongs met invloeden van onder andere Elbow, the Beatles en Jeff Buckley. MILO begeleidt zichzelf op gitaar, waarvoor hij ook studeert aan het conservatorium in Zwolle. MILO is vaak te zien met een meerkoppige band achter zich die allemaal ook tweede en derde stemmen zingen om de muziek net dat beetje extra te geven”

DINA
“In 2011 ging zangeres, songwriter en producer Dina op reis naar West-Afrika om andere muziekstijlen te ontdekken. Deze reis gaf haar de inspiratie voor de muziek op haar debuutalbum 'My Own Way', die ze op 1 oktober 2016 in theater Odeon heeft gereleased.

Een fusion van traditionele West-Afrikaanse muziek en haar eigen stijl maakt een unieke sound. Melodieuze herhalingen, straatgeluiden uit de wijken van Bamako, liedjes over vriendschappen en West-Afrikaanse ritmes maken het geheel een oase van rust om naar te luisteren.”

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.