UNIVERSITY OF DANCE: KINGSNIGHT
FREDDY MOREIRA / GIOCATORI / PUNISH / SEBASTIAN DIAZ & VENUS

Datum wo 26 apr 2017
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 23:00
Zaal open 23:00
vvk €7,50
Deur €10,00
Leeftijd 18+ (ID Verplicht)

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

FREDDY MOREIRA 

Omlaag Omlaag Omlaag met Freddy Moreira op koningsnacht. De energieke alleskunner die niet bang is om de mic in zijn handen te nemen. Freddy is een echte ladiesman en staat bekend om zijn urban sound (future body sounds) die iedereen laat schudden op de dansvloer. Hij is energiek in de booth en dat gaan we op 26 april in levende lijve ondervinden.

GIOCATORI ]

Giocatori is uitgegroeid tot een creatieve en vernieuwende DJ act met optredens op alle grote festivals o.a. Tomorrowland. Giocatori released op Top Notch, maar ook op internationale labels als Spinnin’ en Protocol. De interactie met publiek in combinatie met de genre overschrijvende sound maakt Giocatori tot een energieke formatie die live nooit teleurstelt.  

PUNISH 

Punish is één en al energie, hij staat bekend om zijn eclectische sets waarin alle stijlen super snel gemixed worden. Daarnaast kun je hem kennen van zijn samenwerkingen met o.a Tiësto, Lil Jon, The Partysquad of Jebroer. Zijn laatste track was een samenwerking met LNY TNZ en kwam uit op het label van Yellow Claw. 

SEBASTIAN DIAZ & VENUS 

De uit Kampen afkomstige Sebastian Diaz & Venus wisten van het begin al dat zij vrienden voor het leven zouden worden. Zij delen dezelfde passie voor muziek, niet zomaar muziek, maar HOUSE muziek! Het duo weet precies hoe ze een publiek moeten ophypen met hun eigen sound en energie. Hun sound is te beschrijven als een unieke mix tussen Caribische sounds en energieke house.  


Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.