Dit evenement is geweest

Uitverkocht

KINGSNIGHT

Op Koningsnacht kleuren wij alvast alles oranje, want het meest sexy feestje vindt natuurlijk plaats in Hedon. We luiden vanaf 23:00 uur Koningsdag in met de beste dance muziek, fijnste dansvloer van Oost-Nederland, mooiste mensen en hardste DJ's. Geen poespas, gewoon een dik feestje! Leg je partyoutfit maar klaar en cancel al je plannen voor de volgende dag(en), want de kans bestaat dat je na deze nacht een paar dagen nodig hebt om te herstellen!

FREDDY MOREIRA

Deze energieke DJ staat bekend om zijn explosieve live shows! Hij is één van de meest beluisterde en meest geboekte eclectic DJ's van Nederland. Freddy doet er alles aan om zijn publiek omver te blazen. Tot nu toe lijkt het erop dat niemand veilig is voor zijn power achter de decks en dat gaan we op 26 april in levende lijve ondervinden.

GIOCATORI 

Giocatori is uitgegroeid tot een creatieve en vernieuwende DJ act met optredens op alle grote festivals o.a. Tomorrowland. Giocatori released op Top Notch, maar ook op internationale labels als Spinnin’ en Protocol. De interactie met publiek in combinatie met de genre overschrijvende sound maakt Giocatori tot een energieke formatie die live nooit teleurstelt.  

PUNISH 

Punish is één en al energie, hij staat bekend om zijn eclectische sets waarin alle stijlen super snel gemixed worden. Daarnaast kun je hem kennen van zijn samenwerkingen met o.a Tiësto, Lil Jon, The Partysquad of Jebroer. Zijn laatste track was een samenwerking met LNY TNZ en kwam uit op het label van Yellow Claw. 

SEBASTIAN DIAZ & VENUS 

De uit Kampen afkomstige Sebastian Diaz & Venus wisten van het begin al dat zij vrienden voor het leven zouden worden. Zij delen dezelfde passie voor muziek, niet zomaar muziek, maar HOUSE muziek! Het duo weet precies hoe ze een publiek moeten ophypen met hun eigen sound en energie. Hun sound is te beschrijven als een unieke mix tussen Caribische sounds en energieke house.  

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.