Dit evenement is geweest

De Grote Karaokeshow; kies je liedje, pak de spot, steel de show!

Dé avond waar jij in de spotlight staat met een mega toffe live band achter je. Kies uit een lijst van 100 liedjes en bouw een feestje in een knotsgekke avond vol meezingen, dansen, springen, tranen en volledig live gezongen top entertainment! Je wordt bijgestaan door een strakke band, de tekst staat voor je neus en je hebt sowieso het publiek op je hand. Want wie wil er nou niet voor even de Backstreet Boys, Amy Winehouse, The Beatles of De Jeugd van Tegenwoordig zijn?

De Grote Karaokeshow is een avond zoals er maar één is. Dat geen enkel feest of podium meer veilig is bewees deze kleurrijk uitgedoste energietrein onder andere tijdens Oud en Nieuw in een uitverkocht Hedon, maar ook tijdens hele vette shows op de Vierdaagsefeesten in Nijmegen, het PEC Stadion en op Vlieland.

Voel je omringd door Zwollenaren met de band That’s What She Said (winnaars beste coverband van de Benelux, bij de Clash Of The Coverbands) speciaal voor De Grote Karaokeshow aangevuld met zangeres, blazers en danseressen. Presentator Boudewijn Koops zweept het publiek voor je op en met een aantal Special Guests is het een avond vol chaotisch vermaak, oprechte emoties en all-round party!

Kom met je vrienden naar De Grote Karaokeshow en laat ze zien wat voor podiumbeest jij bent!

INZINGEN MET ANITA EN ED

Op 27 mei 1982 gaven zij elkaar het jawoord. Intussen traden zij op zowel als duo als met hun band Setpoint. Er werden in totaal 7 vinyl singeltjes opgenomen. Later werd er een CD opgenomen in 1986 met bestaande nummers en enkele nieuwe. Tot op de dag van vandaag wordt A la vie la Mort nog steeds verkocht. Deze titel betekend overigens: voor eeuwig tot aan de dood. Zolang blijven Anita en Ed ook bij elkaar wat er ook gebeurt. Ed zit nu al ruim 37 jaar in het vak en Anita ruim 34 jaar en nog steeds zijn zij muzikaal actief. Tijdens de jaren waren er verschillende bandleden en bandnamen zoals: Heat, Intermezzo, Big Deal. De gitarist Wim Breedt heeft het langste met Anita en Ed gespeeld zo'n 20 jaar lang.

RANDY VAN VELDE

Randy van Velde is een energieke, originele en dynamische DJ/Producer. Hij heeft zijn eigen style en sound, waarmee hij zijn publiek continue verrast. Randy heeft meer dan 10 jaar ervaring in performen en entertainen in clubs en op events, nationaal en internationaal. Wekelijks kun je zijn sounds horen in één van de populairste clubs van Nederland 'Hardersplaza'.

Internationaal laat hij zijn per...formance zien in landen als Spanje, Turkije, Griekenland en Bulgarije. Hij draait met vele bekende namen en heeft het laatste jaar in het voorprogramma van grote internationale artiesten gestaan, zoals Neyo, Bobby Valentino, Bow Wow en Lloyd.

Randy van Velde ken je van de volgende concepten: Bikini Beats, Immaflirt, Totally Summer, Sexed Up, Kings & Queens, Fushion of Dance, Matrixx at the Park, Dopenez, Flirterz, Lipgloss, Twisterd Stereo en Sexy Mother Fucker.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.