Dit evenement is geweest

HANDED

Frontman Steff Classens beschrijft het gevoel van luisteraars tijdens het nummer 'Repeat To Fade Perfect' als '' We don't need anything else but this''. Steff Classens kan je kennen als winnaar van  'De Beste Singer Songwriter Van Nederland'. De songs van HANDED hebben soms iets weg van Ben Howard en ook de klanken van 'Bon Iver' hoor je terug. De elf nummers van het debuutalbum gaan allemaal stuk voor stuk over verschillende relaties. Na de succesvolle optredens in Club Ziggo en als afsluiter van Passenger komt HANDED met nieuw materiaal Nederland veroveren.

 

AMONGSTER

Thomas Oosterlynk, beter bekend als Amongster, schrijft zijn nummers in 'kluizenaarsschap'. Samen met zijn muzikale vriend Jasper Maekelberg ontwikkelt hij zijn nummers. Verwacht op het debuutalbum songs die beslist niet in een hokje zijn te plaatsen, van indie tot electronica. Intieme popliedjes gecombineerd met warme electronica en dansbare melodieën. 'Teacher' is de eerste single van het debuutalbum, welke in de zomer gaat verschijnen. In 2014 werd de band gekozen als één van de winnaars van De Nieuwe Lichting waardoor ze zelfs mochten spelen op Pukkelpop. In 2015 volgde een EP waarvan de tracks 'Bright Life', 'Leo' en 'Salrow' werden gedraaid onder andere op Nederland 1.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.