Dit evenement is geweest

5 Jaar Buro Ruis!

Buro Ruis bestaat 5 jaar en dat betekent feest! Een XXXL-party want een week lang, van maandag 6 tot zondag 12 maart, komt Buro Ruis knallen met festiviteiten. Zaterdag 11 maart komt de vreugde tot een climax in Hedon met een dikke Bruisconcert-meets-Sabotage-nacht. The Dirty Daddies, de natte droom van menig Bruiswekenganger, keert terug naar Zwolle en ook mogen we de enige echte Ronnie Flex ontvangen. De man wist zijn fanbase sneller te vermenigvuldigen als geen ander en heeft inmiddels een prijzenkast moeten bijbouwen. De avond sluiten we af met het beruchtste fenomeen van Zwolle, SABOTAGE, compleet met kersverse resident-DJ Pyrodox. En dat alles natuurlijk voor een zo laag mogelijke ticketprijs!  

The Dirty Daddies

In ingenieuze medleys hoor je de vetste hits aller tijden voobij komen, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Classics van Queen en The Rolling Stones, swingers als ‘Take On Me’ en ‘Karma Chameleon’, bouncers van Run DMC en 50 Cent, glijders van Whitney Houston en Roxette, maar daarna natuurlijk snel weer terug naar de beukers van AC/DC en Bon Jovi! In 2016 wordt er helemaal níets meer geschuwd. Met een overdaad aan CO2, stortvloed aan confetti, verkleedpartijtjes en een te gekke vlammenshow zijn ze meer dan klaar om de boel weer lelijk op zijn kop te gaan zetten, jullie ook?!

RONNIE FLEX

Een van de meest gestreamde artiest op Spotify, meer dan 150 miljoen views op YouTube, een nummer 1-hit, een uitverkochte tour én een eigen show in Ahoy: niemand kan meer om Ronnie Flex heen! Met de Popprijs op zak en diverse platina en gouden platen is er inmiddels ook een hit in Duitsland en Oostenrijk.

Ronnie Flex is een man met een missie. Er is geen tijd om achterover te leunen en te genieten van zijn succes, want als muzikant wil hij blijven vernieuwen en groeien. Hij is met Boaz van de Beatz de studio in gedoken om een nieuw album op te nemen dat in 2017 zal verschijnen. Zijn eerste single van dit album Plek Als Dit behaalde onlangs al de gouden status en is inmiddels meer dan twee miljoen keer bekeken op YouTube.

SABOTAGE ft. PYRODOX

Voor wie Sabotage nog niet kent is kort gezegd de insteek; drie dj’s, de grootste en de lekkerste dansvloer van Zwolle, nieuwe vrienden, oude bekenden, gekkigheid en veel gezelligheid. Sabotage is meer dan een dance feest, het is een ware belevenis. Niets is te gek. Naast waanzinnige decors op het podium, zoals een live skate act of een metrostel, zijn er ook toffe performances geweest van o.a. Kubus, Jungle By Night, Falco Benz, Sticks & Moon, Rachel Green, De Likt en nog veel meer. 

Pyrodox heeft laten zien dat hij een crowd, groot of klein, kan boeien, lichamelijk vermoeien en mateloos entertainen met zijn explosieve performance en enthousiaste uitstraling op het podium. Hij heeft o.a. al in Ramsgate Engeland, Jimmy Woo, Club Air, en Lucky Rijssen gestaan. Ook stond Pyrodox op festivals zoals Amsterdam Dance Event, Dauwpop, Bevrijdingsfestival Wageningen, maar ook bij de Zwarte Cross waren de vloerdelen aan vervanging toe na het bezoek van Pyrodox. 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, de hardste party’s (LUX, DEEP en SABOTAGE) en dikke live-shows voor een zacht prijsje. Maar wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.