Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Met de 7 Layers Sessions presenteert Dotan 3 van zijn favoriete singer-songwriters in Hedon. Onlangs maakte Dotan bekend dat in ieder geval Dustin Tebbutt naar Zwolle komt! Welke de andere twee zijn houdt hij voor nu nog even geheim. 

Dotan's 7 Layers Sessions heeft al meerdere steden in Nederland aangedaan en nu is het de beurt aan Zwolle om kennis te maken met dit bijzondere concept. ‘Hedon is één van mijn favoriete zalen in Nederland en ik heb er zelf dan ook altijd met enorm veel plezier gespeeld. Ik ben dan ook super trots om de 7 Layers Sessions naar Zwolle te brengen en drie fantastische artiesten aan jullie voor te stellen. De drie artiesten zijn mij inmiddels bekend.. maar houd ik nog even geheim. Wel kan ik beloven dat dit een hele bijzondere avond gaat worden!’, aldus Dotan.

Dustin Tebbutt

De Australische singer-songwriter Dustin Tebbutt timmert al een aantal jaar flink aan de weg in eigen land met zijn prachtige folk-liedjes en gelaagde productie. Hij bracht vorig jaar zijn eerste volledige studio-album uit genaamd ‘First Light’ en sindsdien reist zijn muziek de hele wereld over. Dotan is al een tijd groot fan van zijn bijzondere muziek en besloot hem een Tweet te sturen met een uitnodiging voor de 7 Layers tour. Met als resultaat dat hij sinds drie jaar weer een optreden doet in Europa!

Sara Hartman

Sara Hartman is de tweede artiest die zal spelen tijdens de 7 Layers tour. De jonge singer-songwriter werd geboren in New York en verliet deze stad nooit eerder tot ze twee jaar terug besloot te verhuizen naar Berlijn om haar muzikale droom achterna te gaan. Met haar unieke sound en herkenbare stem zal zij tijdens de 7 Layers tour veel harten veroveren. Dotan is in ieder geval al groot fan!

Lewis Watson

De derde en tevens laatste naam voor de 7 Layers Sessions is niemand minder dan Lewis Watson. Hij leerde zichzelf gitaar spelen op zijn 16e en besloot toen zijn zelfgeschreven liedjes op Youtube te plaatsen. Dit bleef zeker niet onopgemerkt en hij bracht twee jaar terug al een prachtige debuutplaat uit. Nu is het tijd voor zijn tweede album en als het aan Dotan ligt is het dan ook tijd dat een groter publiek hem nu gaat ontdekken.

‘7 Layers’ staat voor de zeven lagen waaruit onze huid bestaat. Met het afpellen van deze huidlagen kom je dichter bij de ‘kern’ en daar komen de puurste dingen uit voort. Zo zou muziek ook moeten zijn! Als muzikant leg je je ziel bloot en ben je bereid om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep ‘vreemden’. Op de ‘7 Layers’ avonden staat deze rauwe aanpak centraal. Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Eigenlijk wordt de zaal die avond omgetoverd tot een huiskamer waarin nieuwe muziek ontdekt kan worden. Geen beats, geen over geproduceerde muziek, maar gewoon echte liedjes en echte verhalen.


Note : Dotan zal zelf niet spelen tijdens deze avond!

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.