Dit evenement is geweest

Rasmuzikant Joseph Bowie (1953), beroemd van de legendarische New Yorkse funk formatie Defunkt, die decennia lang concertpodia en festivals onveilig maakte met rauwe en opzwepende ‘no wave funk’, komt naar Hedon met een vette band! Letterlijk en figuurlijk, want ze zijn met maar liefst 18 musici. Daarnaast zal het jonge maar veelbelovende talent Amanda van den Hil als Special Guest zich tot het gezelschap voegen!

Het JazzArt Orchestra komt van Zwolse bodem, maar heeft inmiddels musici uit het hele land. Met uiteenlopende programma’s van pure onversneden jazz tot interessante cross-overs, heeft de band al een aantal jaren succes in het theater. Samen met Bowie maakten ze een moddervet funk programma, waarbij ook de oude Defunkt nummers in een nieuw jasje werden gehesen. Bowie, één en al energie, speelt elk concert of zijn leven er vanaf hangt. Hij deelde het podium met grootheden als James Brown, Maceo Parker en Prince. In Nederland werkte hij veel met Hans en Candy Dulfer.Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.