Dit evenement is geweest

Punk is één groot feest met The Toy Dolls! De band komt zondag 19 februari naar Hedon om hun 36e verjaardag eens lekker goed te vieren. Dus heb je zin een te gekke avond? Kom dan naar Hedon en vier samen met The Toy Dolls het punkrockfeest van het jaar!

De legendarische punkgroep uit Sunderland is opgericht in oktober 1979. Het eerste album ‘DIG THAT GROOVE BABY’ is in 1983 uitgekomen. Met dit album hebben ze zichzelf in de ranglijsten gerockt als beste punk album aller tijden. Op de albums worden covers afgewisseld met politieke nummers die in een satirisch daglicht worden gezet. Op dit moment is het 13e album alweer in de maak.

De punkrockers stonden eerst in verschillende voorprogramma’s, maar hebben inmiddels een grote fanbase opgebouwd. De mannen gaan tijdens deze tour heel Europa op z’n kop zetten met een dikke portie punkrock! 

Hair Today komt speciaal voor de gelegenheid Hanekammen knippen!  

 

support: RunningLate

Snelle melodische punkrock met maatschappij-kritische teksten en hoorbare invloeden van bands zoals Pennywise, Good Riddance, Satanic Surfers, en No Use For A Name. 90’s (skate)punkrock zoals het ooit bedoeld is volgens de heren. Dit alles in combinatie met een gedeelde liefde voor punkrock en speciaalbier, slap geouwehoer en het zo lang mogelijk uitstellen van een bandfoto… Dát is RunningLate uit Zwolle. Met twee EP’s op zak (‘Catching Up’ en ‘Spectators’), is RunningLate inmiddels bezig met het opnemen van nieuwe tracks!

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.