Techno legende Luke Slater komt naar Hedon

geplaatst op -

Op zaterdag 13 mei mag Hedon na techno legendes DJ Rush, Ben Sims en vele anderen, Luke Slater ontvangen op DEEP. 13 mei worden beide zalen open gegooid voor een XL technofeest. Twee areas met een heel scala aan DJ’s. O.a. Roy El Kei, Jade en als headliner; Luke Slater. De kleine zaal wordt gehost door het (online) technoplatform Ravedans. 

DEEP is hét technofeest dat o.a. verantwoordelijk is voor het op de kaart zetten van de Zwolse elektronische scéne. Het feest staat bekend om de meest waanzinnige decor en oogverbluffende visuals in combinatie met alleen maar techno legendes achter de decks. Namen als DJ RUSH, Rebekah, Ben Sims, Slam, The Advent en nog veel meer mochten al het podium betreden.

In de ware geest van underground techno staat Luke Slater in het epicentrum. Zijn visie en vindingrijkheid hebben sinds het ontstaan van house in de jaren ’80, al een invloed gehad op de ontwikkelingen in de elektronische dance scene. Het aanvoelen van het juiste moment en sociaal klimaat om een nieuwe techniek te droppen, maakt van hem een meester strateeg en perfectionist.

Klik hier voor meer info en tickets


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.